Succesverhalen


Wat Filip zegt


 Ik woog al verschillende jaren te veel. Elk jaar probeerde ik wel iets anders om mijn kilo’s kwijt te spelen. Niets werkte. Na 12 weken NNNP woog ik 12 kilo minder. 2 jaar later voel ik me nog altijd beter en fitter. Het NNNP veranderde mijn leven alleen maar in positieve zin. Ik voel me beter in mijn vel, ik zie er beter uit en ik presteer beter.

Wat Marcela zegt


Voor ik met het NNNP begon, deed ik al aan krachttraining. Toch verloor ik geen gram. Nu weeg ik evenveel als 10 jaar geleden en heb ik minder lichaamsvet. Ik pas terug in kleren van een maatje kleiner. Ik presteer beter, heb veel energie en heb het gevoel dat ik alles aankan. Een jaar geleden kon ik daar alleen maar van dromen.

Wat Julie zegt


Op 2 jaar tijd kwam ik 10 kilo bij. Elke dag werd ik onzekerder over mijn lichaam. Ik heb bijna elk mogelijk dieet gevolgd. Zonder resultaat. Dankzij NNNP ben ik 11 kilo en 10% vet kwijt. Ik ben nu nog altijd geen gram bijgekomen. Ik raad het programma aan iedereen aan die zijn lichaam wil veranderen en zijn zelfvertrouwen een boost wil geven!

15356866_1462745613775619_376554213_n

Wat Jozef zegt


Ik heb dikwijls geprobeerd om mijn prestaties te verbeteren. Welk dieet ik ook volgde, ik stopte altijd na enkele weken. Ik had geen energie meer om te trainen. Omdat ik absoluut een marathon wilde lopen, schreef ik me in voor het NNNP. Dankzij het programma hield ik mijn trainingen vol en heb ik die marathon gelopen.

Wat Wendy zegt


Dankzij het NNNP heb ik een nieuwe man! Eentje met een strakker lichaam en veel meer energie dan vroeger. We gaan 2 keer per week uit eten en regelmatig naar feestjes. Dankzij de begeleiding van Kennard houdt hij zijn nieuwe levensstijl nog altijd vol. En omdat hij zich beter in zijn vel voelt, voelen we ons ook als gezin veel beter.

15301277_1462745617108952_1372471260_n

Boek hier jouw

GRATIS 1-1 kennismakingsgesprek


We laten je gratis kennismaken met ons programma. In een gesprek van een halfuur:

  • stellen we je het programma voor
  • vertel je ons waarom je het programma wilt volgen en wat je wilt bereiken
  • bekijken we meteen hoe je het beste naar je doel toe werkt