Over


Je Coach


Je coach is Kennard Van Messem.
Voedingsadviseur, fitnessinstructeur, personal trainer
én diabeet.


Diabetes en sporten gaan samen


Als kind is Kennard mollig. Hij is gelukkig, maar bengelt fysiek altijd achteraan. Op zijn 12de krijgt hij van zijn dokter te horen dat hij diabetes type 1 heeft. Hij verandert zijn eetgewoontes, begint te basketten en verliest 20 kg. Omdat hij zijn prestaties op het basketbalveld wilt verbeteren en zich beter in zijn vel wilt voelen, start hij vanaf zijn 16de ook met fitness. Zijn zelfvertrouwen, prestaties en energiepeil stijgen met de dag.

Krachtsport en voedingsprogramma’s


Op zijn 20ste ruilt Kennard basket om voor vechtsporten. Hij studeert af als bachelor secundair onderwijs in lichamelijke opvoeding met als specialisatie fitnessinstructeur. Wanneer hij 23 is, opent hij CrossFit Leuven. Krachttraining neemt de plaats in van vechtsport. Hij specialiseert zich in krachtsport en voeding, en behaalt verschillende trainings- en voedingscertificaten.

Afwisselend volgt hij verschillende standaard- en krachtsportdiëten. Maar telkens voelt hij dat er iets mankeert. Want de resultaten die hij al jaren wil bereiken? Die blijven uit.

Het beste van 2 werelden


Daarom brengt Kennard de 2 samen. Het wetenschappelijke van voedingsadvies met de praktijk van krachtsport. Toch is dat nog niet genoeg. Hij voegt er zijn eigen ingrediënt aan toe: individuele begeleiding. Het resultaat: het No Nonsense Nutrition Program. Zo wilt hij je helpen om met voeding, training en coaching zo snel en zo gemakkelijk mogelijk je gezondheid, je lichaam en je prestaties te verbeteren. 

Het No Nonsense Nutrition Program


Het No Nonsense Nutrition Program is geen standaard dieet-, voedings- of trainingsprogramma. Dankzij wetenschappelijk onderbouwd no nonsense voedingsadvies en persoonlijke coaching ontwikkel je je lichaam en boost je je prestaties. Na 12 weken sta je fysiek, mentaal én emotioneel sterker in je schoenen.

Blijvend Resultaat


Het No Nonsense Nutrition Program verandert je eetgewoontes, je levensstijl en je sportprestaties op lange termijn:

  • persoonlijke coaching geeft je de kracht om vol te houden.
  • dankzij voedingsadvies heb je alles in handen om gezond te blijven eten.
  • je leert wat je moet doen om na het programma je verbeterde lichaam, zelfvertrouwen en prestaties te behouden.

Volg je eerste week gratis


“Jaja, dat zal wel. Jullie beloven veel”, horen we je denken. Dat klopt. Daarom maken we onze beloftes graag meteen hard. Hoe? De eerste week van het programma volg je volledig gratis en vrijblijvend. Je voordelen?

  • Je probeert het programma uit.
  • Je ontdekt hoe NNNP verschilt van andere programma’s.
  • Je behaalt al meteen je eerste – kleine – resultaten.

Toch niet overtuigd na die week? Dan stop je er gewoon mee. No hard feelings.

Boek hier jouw

GRATIS 1-1 kennismakingsgesprek


We laten je gratis kennismaken met ons programma. In een gesprek van een halfuur:

  • stellen we je het programma voor
  • vertel je ons waarom je het programma wilt volgen en wat je wilt bereiken
  • bekijken we meteen hoe je het beste naar je doel toe werkt